Társasházi közös képviselet

Társasházi szakértő

Társasházi szakértő

Néhány szó a társasházak biztosításáról

2015. március 18. - Társasházi szakértő

Az Andrássy úti leégett ház kapcsán, szeretnénk néhány szót szólni a társasházak biztosításáról.

Az általunk kezelt társasházaknál teljes körű épületbiztosítást kötünk. Hogy miért? Mivel teljes körű szolgáltatást nyújt. Például téríti a csőtörést, az üvegkárokat, a viharkárokat, minden olyan kárt, amely a társasház normális működése közben keletkezhet.

Azonban egyetlen biztosító sem fizet a károk helyreállítása KÖZBENI szakmai vétség, vagy akár vétlenség következtében keletkezett károkért. Vagyis, amikor a szakiparos javítja a keletkezett kárt, és rosszul dolgozik, és ezzel kárt okoz, azt nem fizeti a biztosító.

Mit lehet tenni? Mi csakis olyan szakiparossal dolgoztatunk, akinek van szakmai felelősségbiztosítása. Mivel ilyenkor az fizet a társasháznak.

Még egy nagyon fontos dolog: minden esetben szerződést kötünk a munka megkezdése előtt, mely tartalmazza a megrendelt munka teljes körű leírását, valamint a munka ellenértékét, és hogy mikorra kell elkészülni a munkával. Ennek a szerződésnek a megléte nemcsak a szokásos szerződési feltételek betartását garantálja, hanem azt is, hogy a szakiparos szakmai felelősségbiztosítója elismeri majd a munka megrendelését, és ez segíti majd a biztosító nyomozását is.

Amennyiben szeretne bővebben tájékozódni társasházkezeléssel kapcsolatban, kérjük, keressen minket!

e-mail: halokacsaba@icloud.com

Tel: +3620/219 3122

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsashaziszakerto.blog.hu/api/trackback/id/tr957280799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása