Társasházi közös képviselet

Társasházi szakértő

Társasházi szakértő

Közös képviselőt váltana a társasház?

2015. március 18. - Társasházi szakértő

Néhány szóban beszéljünk a közös képviselet leváltásáról. Amennyiben gondok adódnak a társasház kezelésben, nem bízik a közös képviselőben, lassan és nehézkesen mennek a dolgok a házban, ebben az esetben kezdeményezze a társasház közgyűlése a közös képviselő leváltását.

Hogyan teheti ezt meg?

A tulajdonosok 10 %-ának írásbeli kérelmet kell benyújtania a közös képviselőhöz, hogy hívjon össze egy közgyűlést, melynek napirendi pontja az ő leváltása.

Ekkor a közös képviselőnek kötelessége 30 napon belül összehívni a közgyűlést. HA nem hívja össze, akkor a számvizsgáló bizottság összehívhatja a közgyűlést.

Itt leváltják a közös képviselőt, és döntenek arról, hogy milyen pályázat legyen kiírva az új képviselet megválasztására.

Amennyiben segítségre van szüksége, konkrétabban szeretné tudni ennek menetét, kérjük keressen bizalommal:

e-mail: halokacsaba@icloud.com
Tel: +36 20/219 3122

A bejegyzés trackback címe:

https://tarsashaziszakerto.blog.hu/api/trackback/id/tr747280847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása